Идеята

Кои сме ние?

Ние сме млад, амбициозен и креативен екип, който цели да забавлява читателите, както и да е полезен с публикуваната информация.

 

Защо?

Всички знаем, че когато не знаем как да постъпим или какво да направим в дадена ситуация, се съветваме с интернет. И за по-конкретно, търсим „Как да” статии.

Ние решихме да обединим всички възможни „Как да” въпроси в един сайт. Тук може да намерите информация от как да забия пирон в дъска, до как да създам сполучлив бизнес модел.

 

Изпълнението!

Като първа наша цел, сме си поставили да съберем и публикуваме подробна информация по всички въпроси, за които можем да се сетим и да намерим информация. Ако сме пропуснали някоя важна според вас тема, свържете се с нас и ние ще се погрижим да попълним липсващата информация.

 

 

Станете автор!

Ако имате желание да пишете статии. Ако имате информация, която искате да споделите, или знаете как да се справите с нещо по нестандартен начин, може да станете автор на How2bg. Необходимо е само да направите една регистрация и вече ще имате възможност да публикувате вашите статии в сайта. Имайте предвид, че всяка статия излиза само след одобрение от страна на редакторите на How2bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.