Как да създадете филм за възрастни

Как да създадете филм за възрастни

Настъпи времето да правите това, което винаги сте искали. Най-накрая! Вероятно сте имали вдъхновение или може би просто искате парче от индустрията на няколко милиарда долара. Каквато и да е мотивацията ви, правенето на филм за възрастни е толкова предизвикателна и изискваща се като обикновен филм – с допълнителен бонус от строги законови изисквания, социална стигма и опасно количество раздразнително изкушение. Ако това звучи като забавно за вас, вие сте стигнали до точното място! Вашите мечти са на път да се сбъднат.

1
Планирайте вашата концепция. Порно много често вземат подсказка от съществуващите филми, като завъртяха титлата с двойни претенции или просто отиваха на побеснялата игра. Например, в Zack и Miri Make a Porno, те решиха да направят пародия на Star Wars, наречена Star Whores. От коя модерна култура можете да вземете и да добавите?
Други примери за порнографски заглавия могат да включват Jack Reach-around, Breast of Memphis, Skyball 0069 или The Night Night Saga: Going Down. Въпреки че класически заглавия като “Girls with Guns” също получават посланието.
Вашата концепция не е задължително да е пародия. Може да решите една сцена с винетка, която се фокусира върху интимен момент с само един или двама актьори или по-амбициозен филм с оригинален сюжет, като класическото Deep Throat.

2
Обмислете логистиката. Сега, след като сте получили вашата концепция, какво ще трябва да постигнете? Какви пречки бихте могли да предскажете да изскочите? Нещата, които трябва да имате предвид при първоначалното планиране, включват:
Market. Определете дали филмът ви ще бъде пуснат като филм, DVD или продаден на онлайн портов дистрибутор.
Дължина на филма. В зависимост от концепцията и вашия пазар, вашият филм може да бъде само 5 до 10 минути, или пълен филм.
Брой участници. Това ще бъде пряко свързано с продължителността на филма. Докато пълен традиционен филм може да се направи с много малък ансамбъл – дори един или двама актьори, порно трябва да запази нещата свежи от сцена на сцена
Подпори и подредени. Ако вашият филм е за извънземни от космоса, ще трябва да складирате зеления грим и алуминиевото фолио. Какво ви изисква концепцията?
3
Оценете бюджета си. В идеалния случай имате инвеститори. Вашите джобове на производителя са дълбоки и парите не са проблем. Но реалистично имате камера на съквартиранта си и някаква лента, която сте откраднали от работилницата на училището. Ето няколко неща, които трябва да разгледате:
Закупуване или отдаване под наем на оборудване – осветление, звук, редактиране и музика.
Актьори. Ако заснемете няколко аматьори за еднократна снимка, бюджетът ще бъде доста нисък. Цените за една звезда съвсем очевидно ще бъдат значително по-високи от цената за новодошлите, които просто търсят възможност да действат. Не се изкушавайте да наемате приятели, особено вашите приятели от мъжки пол: порно е взискателно работа, изискваща издръжливост, контрол и способност да изпълнявате на воля. Фитнесът е много важен, а за момчетата размерът има значение.
Местоположение – не всеки квартал е наред с порно филми в съседство. И откъде можете да сте сигурни, че няма да бъдете прекъснати? Или, Боже, пази полицията? Домът ви е опция … ако сте доволни от това.
4
Напишете скрипт на чернова. Това не включва непременно диалог, а по-скоро очертава какво ще се случи във всяка сцена. Много от порнографиите са много малко по пътя на диалога, различни от конкретни искания за това къде да се постави какво, кога и в каква степен.
Спестете пари и просто го напишете сами, ако сте готови с предизвикателството. Никой няма да обвинява филма ви, че е лош, защото писането е засмукано. Ако вашите творчески сокове достигат само до “Как, как смятате да платите за тази пица, госпожо?” не се потивайте. Можете да наемете писател, ако искате, но може би не е най-добрият начин да похарчите парите си.

безплатни секс филми пример тук

5
Скицирайте сценария за сценарии. Не е нужно да си художник; ще го правят. Идеята е да покажем какви са ъглите на камерата във всяка сцена и да получите представа колко (и каква част) от таланта трябва да запълни рамката. Сега експериментирайте със състава, защото по-близо не винаги е по-добре. Все още правите нещо за кино удоволствие, дори и да не е материал на Сънданс.

6
Наемане на актьори. Наемане на актьори. Интервюирайте ги преди време и се уверете, че сте покрили всичките си законови изисквания. В някои държави, да кажеш, че неправилното нещо в интервю за модел може да те арестува. Уверете се, че сте толкова честни с тях – актьорите, особено когато са заслепени, могат да бъдат доста шепа. Те трябва да знаят точно за какво се намират – от дневния график до разнообразието от желани сексуални действия, как се извършват тези сексуални действия. Вие също трябва да знаете какво искат и не желаят да правят. Няма място за срамежливост тук!
Може да искате да погледнете лицето или тялото се удвоява. След четири часа работа по работа, актьорите се разхождат малко, как го казват, не в това. Или понякога актьорите са страхотни, но те просто нямат телата. С малко умна камера и редактиране след производството можете да имате двама играчи, които играят една и съща част. Това е малко по-скъпо, но може да доведе до по-качествена работа.

7
Запазете го законно. Направете търсене в Интернет за порнографски адвокат; те могат да ви дадат законовите изисквания за вашия филм за възрастни и да ви преведе през процеса. Те също така ще ви дадат юридическите издания, договорите и документите, необходими на екипажа ви и на възрастните актьори. Просто защото това е порно, не означава, че няма правила и правила, които трябва да спазвате.

8
Намерете екипажа си. Общите членове на екипажа трябва да бъдат лесни за намиране, просто като им обещават добра заплата и предлагат анонимност. Ако работите с бюджет, няма вероятност да имате пълния екип, на който може да се наслаждава традиционният филм (прочетете: ще бъдете вие и операторът), но все пак ще искате няколко технически лица да издърпайте нещата заедно, ако парите позволяват.
Директорът ще отговаря за реализирането на вашето виждане за филма. Може да сте директор или да наемете някой, който е запознат с процеса.
Камеранерът, дори повече от таланта (при условие, че те са сравнително привлекателни и атлетични), ще направи или да счупи филма ви. Те ще знаят как да се възползват максимално от всеки ъгъл и могат да работят с осветителя, за да постигнат най-добър резултат.
Осветителят ще се справи с всички задължения за осветление и ще работи с режисьора и оператора, за да освети ефективно сцената.

9
Планирайте стрелбата си. Работете с техническия екип, за да планирате всяка сцена и най-ефективния ред за стрелба. Не забравяйте, че филмът не трябва да се заснема последователно (освен ако не е актьорски филм) и да остави време между сцени за неочаквани събития – сцена, която продължава по-дълго от очакваното, актьор, който не продължава както се очаква, или други ситуации, които могат да възникнат.

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.