Как да Ви харесват повече?

Как да Ви харесват повече?

Хората ще забравят това, което казвате, хората ще забравят какво сте направили, но хората никога няма да забравят как сте ги накарали да се почувстват.

Вашият избор на думи създава кратко впечатление, което може да доведе до дълготрайно мнение, дълго след като думите са били забравени. Има определени фрази, които доказано създават приятно чувство в околните за Вашата личност и характер. Ако Вие сте прекрасен човек, но много малко от хората в обкръжението Ви са способни да го видят, то възможно е просто да не се изразявате правилно и съответно да създавате погрешно първо впечатление в околните. Тук сме подбрали 9 от най-ефективните фрази, които ще накарат хората да Ви харесват много повече.

“Кажи ми повече”

Повечето от нас искат да говорят за себе си, но повече ни харесва когато нещата, които казваме се смятат за интересни, ценни и важни. Ето защо винаги трябва да сте нащрек за възможностите да покажете, че слушате другите хора и че оценявате техните гледни точки. Можете да направите това, като изрично ги помолите да споделят повече, отколкото вече са казали.

“Какво мислиш?”

Хората искат да вярват, че техните мнения имат значение и че те могат да окажат положително влияние върху света около тях. Ето защо, ако станете известен като някой, който определено иска да чуе мнението на другите, вашата харизма бързо ще се увеличи.

“Какво мога да направя, за да помогна?”

Проницателните хора знаят, че никой не може да направи нещо невероятно без помощта на някой друг. Затова всички сме естествено привлечени към хората, които предлагат своята помощ, когато се опитваме да преследваме целите си. Ако притежавате информация, умения или идеи, които ще помогнат на другите да постигнат целите си, споделете ги, те ще оценят Вашата помощ.

“Моля” и “Благодаря ти”

Доброто отношение не струва абсолютно нищо, но може да Ви донесе големи дивиденти. Можете да помогнете на себе си да се откроявате от тълпата, като си спомните Вашите маниери и се отнасяте към всички с уважение. Когато Вие уважавате някого, тогава и ще получите уважение.

“Нека го направя вместо теб”

Използването на тази фраза показва, че сте готови да излезете от пътя си, за да помогнете на някого. Ако хората знаят, че ще направите всичко, за да им помогнете, те ще бъдат привлечени към Вас.

“Бих искал да те запозная с …”

Като давате от вашето доверие и време за да свържете хората един с друг, Вие автоматично ще направите хората благодарни. Ако тази връзка се окаже положителна, те винаги ще запомнят, че вие ​​сте я осъществили.

“Вярвам, че ти можеш!”

Всички сме изправени пред моменти на съмнение в живота. Понякога всичко, което е необходимо, за да ги преодолеете, е да чуете, че някой друг не се съмнява. Изричайки тази фраза, хората ще запомнят, че Вие ​​сте този, който мисли, че те могат да постигнат целите си.

“Мисля, че можеш да се справиш много по-добре”

Тази фраза е много интересна. Това е критика, но в критиката е вкоренена и вярата. Разбира се, вие казвате на някого, че не се е справил, но също така показвате, че имате доверие в способностите му и вярвате, че може да постигне повече.

“Позволете ми да се изразя открито пред вас”

Определянето на очакванията, отказване да губиш времето на друго лице и да намерение да бъдеш честен. Тази проста фраза предполага, че другият човек няма да хареса какво ще кажете. Въпреки това, тя може да постигне положителни реакции, защото поне показва, че искате да се отнесете към човека с уважение.

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.