Как да се мотивираш да бъдеш здрав и в добра форма?

Как да се мотивираш да бъдеш здрав и в добра форма?

Трудно е да продължите да сте мотивирани за поддържане на добра форма, така че следвайте тези прости стъпки и ще бъдете здрави и в добра форма за нула време!

Стъпки

  1. Вдъхновете се. Потърсете фитнес вдъхновение и фитнес мотивация на сайтове като Tumblr и We Heart It. Те винаги разполагат с най-добрите снимки, които да ви карат да скачате и да тренирате.
  2. Мотивирайте другите. Въпреки че не можем да останем мотивирани, може да се почувстваме добре, ако създадете собствен фитнес блок. Публикувайте фитнес цитати и всичко, което може да изглежда полезно за другите, за да започнат тренировка! Кой знае, може би дори ще се вдъхновите сами!
  3. Създайте списъци за пазаруване. Всички се изкушават от шоколадовата пътека в магазина, когато пазаруваме всяка седмица, но създаването на списък за пазаруване ще ни помогне да отидем само в пътеките, където имаме нужда от нещо. Той също така ще ви помогне да спестите пари! Не пазарувайте, когато сте гладни, защото хранат ще ви изглежа привлекателна и неустоима, следователно ще купите повече.
  4. Тренирайте сутрин. Отидете на 15-минутен джогинг в 6:00 часа преди закуска всеки ден. Отидете до близка река или поток, така че утринното слънце ще прави пътуването още по-хубаво.
  5. Купете си симпатични дрехи за тренировка. Ако носите сладък спортен топ и шорти, които са предназначени за упражнения, с чисто новите ви Nike ще се почувствате по-добре и по-мотивирани да тренирате! Всеки трябва да изглежда добре, когато тренира!
  6. Всеки път, когато тренирате, слагайте един лев в бурканче. След това, на определен период от време(примерно 6 месеца), излезте и си купете нещо за Вас като роклята, която сте искали отдавна, или симпатичен топ за упражнения. Това със сигурност ще свърши работа!!!

 

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.