Как да изберете бална рокля според формата на тялото Ви?

Как да изберете бална рокля според формата на тялото Ви?

Изборът на бална рокля може да бъде, както страхотен, така и фатален. Ако не желаете да изгорите всички снимки от балната си нощ след това, защото навсякъде изглеждате „не както си го представяхте“, прочете следите съвети за избор на тоалет.

Съобразете се с формата на тялото си.

bustyBUSTY – Busty тип е, когато бюстът ви е голям, бедрата ви са тесни и често кръста не е добре оформен. Ключът към обличането на тип “бюст-тяло” е да привлечете вниманието към лицето си и да балансирате по-широката горна част на тялото с по-тясната долна, като създадете балансирана форма на пясъчен часовник. Това се постига чрез избора на рокли, които добавят извивки на бедрата, като същевременно създадете по-очертана талия. Ако appleобичате краката си, покажете ги, но не избирайте прекалено къса рокля, защото ще изглеждате много високи.

 

APPLE – Ако по – голямата тежест на тялото Ви е концентрирана в областта на корема, значи спадате към тази категор

ия . Като вид ябълковото тяло обикновено има тънки крака и по-къса, неопределена талия. Рокля с висока талия или с украсена горна част привлича вниманието към горната част на тялото ви. Еферична рокля или рокля с цяла пола, може да ви помогне да маскирате средната част на тялото си. Ако обичате краката си, не забравяйте да ги покажете в една от късите дизайнерски рокли!

 

SLENDER – Тънкият тип тяло е, когато имате тънка цялостна рамка.slender

Като тънък тип тяло трябва да акцентирате на дългата и постна физика с подходяща рокля.

Можете също така да създадете форма с висока талия, асиметрично деколте,

коланче на талията или рокля с прорез – това ще добави извивки.hourglass

 

HOURGLASS – Фигурата на пясъчния часовник е извита. Вашият бюст и бедра са пропо     рционални едни на други и горната част на тялото ви е балансирана с дължината на краката. Най-добрите рокли за този тип тяло ще подчертаят най-добрия ви актив, който обикновено е добре изваяна талия. Нормалната талия, V-деколтето, отворените деколте и акцентираните талии ще изглеждат страхотно и ще подобрят този тип тяло.

 

 

 

PEAR – Визията на крушата е, когато бедрата ви са по-големи от бюста и талията е добре дефинирана. С тип крушово тяло, кръста е най-доброто ви предимство, така че не забравяйте да го подчертаете! Когато обличате форма на крушово тяло, целта е да добавите обем към горната част на тялото си, да подчертаете малката си талия и да подчертаете долната част на тялото си, за да създадете балансиран силует. Препоръчваме рокля с отворено деколте или без презрамки и обемна или асиметрична пола, за да се скрие широкия таз.pear

 

PETITE – Ако имате дребен тип тяло, обикновено сте по-малко от 160см. височина. Късата рокля ще създаде визуална илюзия за по – дълги крака, а асиметрични модели ще Ви направят по – високи. Дългите рокли и пълните поли ще скрият тялото Ви. Избирайте елегантни рокли с V-деколте, вертикални принтове или плисета, тъй като те ще удължат Вашия силует. Деликатните, женствени рокли са голям комплимент за вашия тип тяло и перфектната двойка високи токчета е винаги чудесен аксесоар.petite

 

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *