Как да разберете, че той Ви харесва?

Как да разберете, че той Ви харесва?

Наблюдавайте езика на тялото

Разберете езика на тялото. 93% от цялата комуникация е невербална. Това означава тона на гласа, лицето, тялото и накрая думите. Мъжете и жените споделят някои форми на езика на тялото, но също така имат специфични подсъзнателни сигнали, които излъчват, ако харесват вас.

Открийте женските сигнали. Жените са способни на повече от петдесет сигнала, предавани чрез езика на тялото. Въпреки че не всички от тях могат да бъдат открити, има няколко разпознаваеми особености, които можете да намерите. Някои от по-големите индикатори за желаене на среща или разговор са: Тя ще издърпа ръкавите си и ще изложи китките си. Това е добър сигнал и повечето жени не осъзнават, че правят това. Това излага една от най-нежните и чувствителни части на тялото.Тя ще се опита да затвори разстоянието между вас по някакъв начин. Това може да се направи по много начини, като преместване на напитката или менюто по-близо до вас. Тя ще намери начин да те докосне. Някои жени ще го направят гладко. Например казват “ела тук” и  ще ви покаже приложение на телефона си. Тогава, когато сте близо до телата си, може да се докоснете.

Открийте мъжките сигнали. Мъжете са по-малко оборудвани с диапазон на езика на тялото. Един сигнал, за който трябва да се внимава, е, когато мъжът изпъва раменете си и насочва дъха си към гърдите. Друг странен сигнал е, когато мъжът слага пръстите си през колана като каубой.

Следете за контакт с очите. Контактът с очите е универсалната идентификация на тялото, която може да комуникира толкова много. Както мъжете, така и жените ще използват очен контакт, когато харесват някого. Опитайте се да не държите контакт твърде дълго, в противен случай може да разрушите мистиката. Най-голямото издаване е, ако той ви гледа и вие двамата задържате очите за момент и изведнъж погледнете настрани.

Засечете приятелските чувства

Истина е, че приятелите могат да станат “повече от приятели”. Това често се случва. Хората често мислят, че са само приятели, докато единият от тях развива силни чувства към другия.

Внимавайте за няколко ясни знаци. Ето някои признаци, че приятел си е паднал по вас:

Докосва се до раменете Ви или иска прегръдки.

Предлага якето си по рицарски начин.

Измисля вицове за хората, с които се познавате.

По-често Ви кани да излезете.

Целува Ви по бузата или иска целувки.

Пита Ви кого харесвате, често.

Гледайте за несигурност. Те могат да проверяват от време на време реакциите ви към нещата. Например, ще Ви погледат, за да видят дали се смеете, когато казват шега.

Бъдете внимателни, ако ги чуете да говорят за несигурност относно външния си вид. Те биха могли да се самосъжаляват или да се сравняват с някой, който смятате за привлекателен.

Разговаряйте. Ако откриете, че всъщност го харесвате, това е страхотно и трябва да му кажете. Ако, от друга страна, просто искате да сте приятели, ще трябва да внимавате.

Честността е най-добрата политика. Не подскачайте около слона в стаята. Бъдете реалисти относно начина, по който се чувствате и колко много оценявате приятелството си.

Подгответе се за срамежливия и неудобния тип

Идентифицирайте срамежливия тип. Този тип няма да бъде отворен за вас и да признае, че Ви харесва. Това са хора, които понякога правят малки разговори с вас. Дори може да ги хванете, че те са ви гледали от време на време. Обикновено тези типове хора не излизат на среща често. Когато го правят, те са склонни да поддържат връзка за дълго време. Важното е да го убедите, че трябва да се държи покрай Вас така, както покрай приятелите си.

Потърсете знаци, че харесва точно Вас. Тези хора не са съзнателно срамежливи. Някои хора нямат толкова увереност. Не трябва да ги отхвърляте заради това. Срамежлив или неудобен, човек може да Ви покаже, че Ви харесва, когато:

Казва „здравей“, но го казва тихо, така че трудно можеш да го разбереш.

Изчервява се, когато говори с Вас или Ви докосне.

Хващах го да те гледа. Ако се обърне, когато забележи, че го гледате, значи той Ви е гледал.

Ще Ви поиска помощ за неща, за които вече знае отговора.

Забележете, ако търси вниманието Ви. Някой, който ви харесва, може да направи нещо, за да забележите. Гледайте, ако говори по-силно, когато сте наблизо, или започне да се смее с приятелите си.

Той може да не говори с вас в социални уебсайтове, но ще “хареса” куп неща, които правите онлайн. Осъзнайте, че някои хора се страхуват от отхвърляне. Някои хора няма да направят почти нищо, за да ви покажат, че Ви харесват, защото се страхуват от отхвърляне и разбито сърце. Това се случва често с по-младите хора, които не са осъзнали, че отхвърлянето е част от живота.

Следете за знаците. Въпреки че този тип човек няма да бъде твърде очевиден, все пак ще има улики, които да Ви подскажат, че Ви харесва. Обърнете внимание на следните сигнали:

Блъска се във Вас, за да може да ви докосне.

Сяда на седалката до вас, въпреки че има други възможности за избор.

Първи забелязва, когато сте тъжни или разстроени, тъй като насочват вниманието си към Вас.

Засичане на просташките свалки.

Идентифицирайте типа. Някои хора не харесват играта “дали ме харесва” и опитват направо удара. Някои хора просто не са срамежливи изобщо! Този тип може да бъде “играчът”, който е просто добър, защото казва нещата, които искате да чуете. Бъдете подозрителни за този тип, ако те извадят набор от заучени фрази и смятате, че се опитват да Ви манипулират.

Открийте знаците. Независимо дали искате да Ви харесват, трябва да се справяте с нахалниците. Никой не харесва дрънкане. Ето някои сигнали, че наистини Ви харесва:

Говори почти до момента, в който вече е прекалил.

Изчервява се от най-малките неща, които правите или казвате.

Хващате го, като Ви зяпва и след това се усмихва или прави смешно лице, когато забележите.

Не се страхува да започне разговор.

Ще Ви помоли да излезете и да му дадете номера си.

Решете кой ще направи ход. Никога не чувствайте нужда да чакате, ако някой Ви харесва. Изчакването на другия човек да ви попита е надценено. Възползвайте се от възможността, ако Ви попадне. Поканете го на кафе или кино.

Ако обаче даден човек не Ви интересува, а знаете, че Ви харесва, не го пренебрегвайте! Бъдете отворени и честни за чувствата си. Отнесете се с уважение и не го водете за носа.

 

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *