Как да промените мнението на жената за Вас?

Как да промените мнението на жената за Вас?

Понякога правим критични грешки или изказвания в нашите взаимоотношения, без да се замислим за последствията и впечатлението, което ще оставим в околните. Независимо дали се опитвате да потърсите опрощение или да промените платонична връзка в романтична, промяната на мнението на жената за вас може да бъде доста трудна, но разбирането как жените вземат решения и коя е тя като индивид може да Ви помогне да промените нейното мнение. Уважението и отворената комуникация обаче са ключовете, които гарантират успех.

try

Контролирайте езика на тялото. Проучванията показват, че жените са способни да четат невербалните знаци, като изражението на лицето и тона на гласа, по-добре от мъжете. Бъдете истински в емоциите, които се опитвате да предадете, и ще имате по-голям шанс да промените ума си. Може да не го осъзнаете, но езикът на тялото ви може да изпусне всякакви скрити мотиви, които може да имате или се опитвате да прикриете.

shutterstock_590040467.0

Намалете стреса . Изследванията показват, че жените са по-чувствителни към стрес и тревожност. Ако тя вече е подложена на стрес в друг аспект от живота й, може би не е най-доброто време да добавите още един източник на стрес с Вашето желание да промените мнението й. Разберете  дали има възможност дискретно да помогнете за решението на някой от проблемите й. Това значително ще повиши шансовете Ви за успех.

Stressed-Out

Слушайте какво казва тя. Можете ли да кажете, че наистина чувате какво казва тя? Активно я слушайте и задайте въпроси, за да сте сигурни, че разбирате какво има предвид.

Не представяйте себе си като човек, който не сте. Откритата комуникация е най-лесният начин да я накара да промени мнението си за Вас.

whats-on-your-mind

Уважавайте културата и/или религията й. Може да е формирала мнение за Вас въз основа на нейните ценности. Религията и културата играят голяма роля в процеса на вземане на решения, така  уважавайте този процес. Ако не разбирате нейната ценностна система, комуникирайте открито и честно, за да не я оскърбявате с невежи реторики.

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *