Как да пушите от бонг?

Как да пушите от бонг?

Бонг, известен също като водопровод, често се възприема като върха на колекцията от принадлежности за пушачи. Те обикновено са изработени от красиви стъклени дизайни в сложни цветове и форми, но могат да бъдат направени от акрил, бамбук или керамика. Пушенето от бонг е различно от пушенето от тръба или от хартия за валцуване поради голямата димност, която камерата може да задържа. Следвайте стъпките по-долу, за да се научите как да пушите от бонг, без да се притеснявате.

261818-35-_black_-_08__2

 

 

1. Сипете в  бонга  вода. Сипете достатъчно, така че стъблото да е потопено в около 1/2 до 1 инч от водата. Водата ще влезе от горната част на камерата, цилиндричната тръба, от която също вдишвате дима.

Ако има твърде много вода във вашия бонг, тя ще се качи нагоре и вероятно ще влезе в устата ви или ще намокри веществото, докато вдишвате.

Избягвайте тази ситуация, тъй като бонг водата може да бъде изключително неприятна, когато пръска в лицето ви.

Добавете лед към камерата на бонг, за да охладите дима, докато се издига през камерата. Някои пушачи твърдят, че това прави дима да се чувства по-гладък, докато вдишвате.

what is an ice bong

 

2. Напълнете купата на вашия бонг с вашето вещество за пушене. Повечето купички са подвижни и действат като въглехидрати за вашия бонг, който ще трябва да премахнете по-късно в процеса на пушене, за да изчистите дима.

Напълнете купата точно под ръба с раздробената или разчленена субстанция.

Уверете се, че субстанцията не е твърде малко, тъй като много малките количества  не могат да се засмукват  и обратното, ако презаредите купата, може да я запушите и да предотвратите преминаването на въздуха.

whats_on_your_bowl_concentrated_weed_wax_hash_bubble_honey_oil_thcfinder

 

 

 

3, Поставете устата си в горната част на камерата. Устните ви трябва да попаднат вътре в мундщука, а не около него.

Уверете се, че устата ви е здраво притисната в мундщука, за да избегнете изпускането на въздух, докато пушите.

 

4.  Запалете веществото си, докато едновременно вдишвате. Задръжте запалка  на веществото в купата, докато вдишвате през устата. Можете да освободите огъня веднага щом веществото започне да свети червено, което се нарича “cherried” поради червения оттенък.

tumblr_nesp5fVhmr1r7gljno1_500

 

 

 

5. Дръжте дима в белите дробове в продължение на няколко секунди, след което издишайте напълно.

images

 

 

 

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *