Как да направите обици с винт?

Как да  направите обици с винт?

Обиците с винт се правят бързо и лесно. Може да намерите уникални мъниста, копчета и очарователни елементи, за да създадете уникални обеци за Вас, за вашите приятели или за продажба. Преди да започнете, ще трябва да приготвите някои специални материали, а след това може да създадете различни видове обици.

Първа част. Използвайте задната част на обеци с винт

1.Съберете материали. Изработката на обици е лесно, след като сте събрали необходимите материали. Проверете в близкия арт магазин за винтчета, материали за обици и лепило за бижута. Преди да започнете, ще са Ви необходими:Surgical-Steel-Flat-Pad-Post-Earrings-with-Butterfly-Clutch-6mm-48Pkg

-Задна част на обици с винт

-Декорация за обици, като мъниста, копчета, флагчета и др.

-Лепило за бижута (или супер лепило)

-Хартиени кърпи

-Клечка за зъби

2.Нанесете лепило върху задната част на обицата. Използвайте клечката за зъби, за да нанесете малко лепило върху плоската част на винтчето. Нямате нужда от голямо количество лепило, а достатъчно, за да покриете повърхността на плоската част. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-Моментно лепило също върши работа, ако бързате. Ако използвате моментно лепило, тогава може да нанесете лепилото директно с шишенцето върху винтчето. Използвайте само малко количество и внимавайте да не попадне на кожата Ви или на други повърхности.

-Не забравяйте да работите върху хартиена кърпа, за да избегнете лепило да попадне върху масата и други повърхности.

3.Притиснете желаната декорация на обицата. Вземете избранита декорация, която искате да поставите върху винтчето и я притиснете върху лепилото. Дръжте парчетата здраво заедно за една минута, за да могат да се свържат. След това поставете обицата върху хартиената кърпа, за да изсъхне.

-Ако декорацията, която сте добавили, има плоска повърхност, като например копче или флагче, поставете обицата надолу, а не настрани.

4.Оставете лепилото да изсъхне. Оставете обицата да изсъхне за няколко часа или за една нощ. Важно е да ги оставите да изсъхнат напълно, преди да ги носите.49207c5845fbb6d2305eef33a994a8b3

-Ако сте използвали моментно лепило, тогава обеците ви ще бъдат готови след няколко минути. Въпреки това, все пак може да искате да оставите ги в продължение на един час, за да изсъхне напълно и да е здраво свързано.

Втора част. Изберете дизайн на обиците

1.Потърсете мъниста и копчета в арт магазини. Арт магазините са най-доброто място за намиране на всякакви видове мъниста, копчета и други готини неща, от които да се направят в бижутата. Потърсете елементи, които имат плоска повърхност от едната страна. Това ще направи много по-лесно залепването на елементите към плоската част на винтчето.

-Ако използвате копчета за вашите обици, може да оцветите копчето с някакъв безцветен лак за нокти, преди да го залепите върху плочата. Това ще направи копчето блестящо, ако е матово. Нека лакът за нокти да изсъхне напълно, преди да го залепите към обицата.

2.Използвайте глина, за да направите свой собствен дизайн. Ако искате да създадете свои собствени мъниста, за да залепите върху обеците, глинените мъниста са чудесен избор. Проверете за глина, съхнеща на въздух, в близкия арт магазин и след това оформете глината на топчета или мъниста. Можете да използвате различни цветове от глина, за да създадете интересен дизайн.M-na0514athenarosecharms-1

3.Направете чифт обеци с панделки. Може да завържете лената на панделка и след това ги залепете на плоската част на винтчето. Потърсете лента/връвчица, която е достатъчно тясна, за да се получи малка панделка. След това завържете две равни парчета лента на панделка и ги залепете към винтчетата.

4.Създайте чифт обици за специален повод. Ако искате да направите специална двойка обеци за празник, като например деня на Св. Патрик, Хелоуин или Коледа, тогава може да потърсите тематични 3елементи, за да ги поставите на обиците. Арт магазините са най-доброто място за намиране на такива елементи.

-Например, бихте могли да залепите четирилистна детелина върху обици за деня на Св. Патрик, или да клоун върху обици за Хелоуин. Може да  направите тематични обици за всеки празник на годината!

5.Използвайте стари бижута. Ако не искате да купувате нови мъниста или други елементи, които да се превърнат в обеци, тогава може също да превърнете старите си нежелани бижута в обици. Опитайте да отделите стари колиета и гривни и да използвате мънистата, за да направите обици.How-to-Make-Earrings-at-Home-simple-stud-earrings-1

-Уверете се, че вече не искате това бижу и че това е нещо, което можете да разделите, преди да се опитате да съберете мънистата.

-Използвайте ножици, за да отрежете низа, в която държите перлите и мънистата заедно.

-Разкъсайте старите бижута върху купа или друг контейнер, за да се уверите, че мънистата няма да се разпилеят.

 

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *