Как да използвате капки за очи, за да не изсъхне спиралата Ви?

Как да използвате капки за очи, за да не изсъхне спиралата Ви?

 

След известна употреба на спиралите, този верен помощник за красотата на всяка жена, пресъхват?  Изпробвайте този бърз и лесен съвет, за да запазите Вашата спирала:

1.    Уверете се, че спиралата Ви е в срок на годност. Проверете четката за повреда. Спирала за очи може да причини проблеми, уверете се, че четката е все още в добра форма и / или не е била използвана от никой друг освен вас – споделянето на спирала от друг човек освен Вас, може да доведе до очна инфекция.

2.     Купете нови капки за очи. Може да се изкушавате да използвате предварително отваряни капки за очи, но използваната бутилка  може да приюти микроби и да доведе до инфекция на окото.

 

3.     Отворете бутилката на спиралата и избършете остатъците от външния ръб. Сгъстяването и старият грим може да доведе до допълнителни проблеми. Използвайте тъкани за отстраняване на остатъците ( памук, клечка за уши или тампон за грим).

 

 

4.        Добавете няколко капки  за очи директно в бутилката Ви. Броят на капките ще зависи, от това колко е изсъхнала Вашата спирала. Най- добре  е да добавите 2 или 3 капки, разклатете бутилката . Ако смятате, че е прекалено гъста, може да добавите още 1 или 2 капки, разклатете и повторете, докато спиралата  бъде готова.

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.