Как да бъдем забелязани?

Как да бъдем забелязани?

Искали ли сте някога всички очи да се обръщат към вас, когато влезете някъде? За да привличате без усилие вниманието към себе си, трябва да покажете  увереност  и самочувствие. Комбинацията между тези качества и правилно подбраното облекло ще накарат хората да се обръщат след вас!

Облечете се в атрактивен цвят, това е от голямо значение, ако искате да бъдете забелязани. Цветът, който привлича погледите, повече от всичко друго е червеният. Можете да направите незабавно впечатление, като се облечете с червена рокля или червена блуза в комбинация с червени обувки или шал. Другите ярки цветове също са добри за привличането на внимание. Ако имате светло сини или зелени очи, носете по-тъмен нюанс на ярките цветове, за да изпъкнат те на фона на силния контраст; зелените очи изпъкват на бледожълто и тъмнозелено; за тъмнокафяви очи е идеално бургундско червеното, а пък притежателките на златистокафяви очи могат да носят дрехи с някакъв златист акцент в тях. Лилавото и зеленото също са подходящи цветове, може да опитате нещо в тези гами (макар и не непременно заедно). Цветове като сивото или бежовото имат тенденцията да ви направят част от фона, така че ги носете пестеливо, или в комбинация с по-вълнуващ цвят.

i285

Подчертайте най-добрата си страна. Например, ако искате да подчертаете Вашите прекрасни крака може да облечете къса пола или панталонки, чифт високи ботуши и пуловер. По този начин ще привлечете погледите към краката си. Меките, чувствителни тъкани (като кашмир или мек велур) могат да Ви помогнат да подчертаете най-добрите части от тялото си.

i288

Сложете си интересен аксесоар. Интригуващият аксесоар е не само добър начин да привлечете вниманието на хората, също така може да се превърне в добра тема на разговор или повод да ви заговорят.

i286

Уверете се, че дрехите ви са по мярка. Разбира се никой не изглежда перфектно, но можете да изглеждате по-добре, ако дрехите ви пасват правилно. Отново, с облекло, което е прекалено стегнато  линията на силуета ви ще изглежда набраздена, а и ще внушите отчаяно желание за внимание. Дрехи, които са прекалено отпуснати, ще ви дадат свобода, но с това и ще направят походката по-небрежна, а тялото – прикрито, сякаш не искате никакво внимание.

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *