Как да си направим фалшив пиърсинг на пъпа?

Как да си направим фалшив пиърсинг на пъпа?

i263Пиърсингът на пъпа може да носи красота и сексапил, но пробиването на кожата може да е доста болезнено и впоследствие да се инфектира или да създаде други проблеми. Като алтернативно решение може да си направите фалшив пиърсинг.

Намерете две сребърни топчета или перли с различна големина. Може и да използвате обеца за пъп, но ще трябва да срежете пръчицата, а ако намерите красиви лепящи се кристали – проблемът ви е решен. Лепящи кристали се продават в много магазини за аксесоари и бижута в търговските центрове, хубавото е, че си имат лепило на гърба, така че лесно ще се залепят върху кожата ви.

Вземете по-малкото топче и го залепете точно над пъпа си. За предпочитане е да използвате лепило за тяло или за нокти, но и обикновено лепило ще ви свърши работа, стига да не сте алергични към някоя от съставките.

Залепете другото топче вътре в пъпа си, като гледайте да го закрепите в горната част с минимално количество лепило. Сложете съвсем малко от лепилото на топчето и го притиснете в пъпа. Помнете, че ще трябва и да го махнете по някое време.

Пазете фалшивата си обеца суха и не я местете или дърпайте, докато не изсъхне напълно лепилото. Ако ползвате лепило за тяло, то изсъхва много бързо и обецата ви ще си остане на мястото дълго време.

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *