Как да печелим пари онлайн?

Как да печелим пари онлайн?

При високите нива на безработица в България, хиляди хора с различни знания и умения остават без абсолютно никакви доходи. Не унивайте и не изпадайте в отчаяние – ще си намерите нова работа, а през това време няма защо да стоите със “скръстени ръце”. Предлагаме ви няколко идеи как да спечелите малко пари онлайн, докато си търсите работа. Тези предложения не изискват влагането на каквито и да било средства от ваша страна. По принцип трябва да се отнасяте много внимателно към предложения за бързи доходи, които изискват да вложите пари под какъвто и да е претекст.

i206

Можете да станете представител на козметична компания. Регистрирането става онлайн, поръчките също. Не се изисква определено образование, а само умения за общуване с хора. Някой козметични компании имат минимална сума на поръчките, други нямат подобни ограничения. Ако откриете, че това ви се отдава, бихте могли да станете представител и на друга компания.

Можете да прегледате старите си вещи и да отделите тези, които са здрави и запазени, но вече не използвате. Снимайте ги и ги пуснете за продажба онлайн. Има много сайтове за обяви, някой добре известни, други не толкова. Важното е да изберете сайт, който не таксува пускането на обяви и да качите своите. Може първоначално да ви се стори нелепо, но това, че определена вещ вече не ви интересува, не значи, че някой друг няма да прояви интерес. Много често хората държат в домовете си вещи с висока антикварна стойност, без дори да го осъзнават. Направете малка проверка онлайн и проучете какво е търсенето и цената на всеки предмет, останал от бабите и дядовците ви. Резултатът може да ви изненада приятно.

Ако знаете чужди езици, имате компютърна грамотност или писателски наклонности, можете да се регистрирате в сайт, който предлага такива услуги. В основни линии, при регистрацията ще отбележите своите умения, и ще чакате да ви възложат задача за изпълнение. Дали ще е да въвеждате данни, превеждате текст или да пишете кратки истории, за да имате повече ангажименти е важно да имате висок рейтинг в сайта, а той се определя на база спазване на договорените условия (време за изпълнение, качество, конфедициалност на информацията и др.) и на отзиви на поръчителя.

Ако сте фотограф, графичен дизайнер или просто обичате да снимате, може да се регистрирате в сайт за споделяне и продажба на снимки. Ориентировъчно можем да кажем, че за всяка одобрена ваша снимка ще получавате между 1 и 2 лева, в зависимост от големината и качеството ѝ. Помислете колко снимки имате в телефона, таблета или на компютъра си. Ако поне 1/3 отговарят на изискванията…

i207

Също така може да станете абонат в сайт за споделяне на видео клипове  и да качвате ваши снимки и клипчета. След като наберете определен брой последователи или харесвания, ще започнете да получавате и малко средства от там.

Тези предложения нямат да могат да ви докарат значителни доходи, както вече споменахме, но също така не отнемат много време и ако искате може да се заемете с няколко различни онлайн задачи.

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *