Как да бъдем секси, без това да е пошло?

Как да бъдем секси, без това да е пошло?

Границата между сексапилното и вулгарното облекло е много тънка, но ако искате да изглеждате красиви и секси, трябва да знаетe как да не я прекрачвате.

Носете дрехи, които са по тялото и очертават фигурата ви, но да не са прекалено тесни и впити, както и прекалено къси. Спомнете си и златното правило за показване на плът: открити крака – прикрит бюст и рамене, и обратното: подчертан бюст или открит гръб – покрити крака.

Сложете по-тъмна версия на ежедневния си грим. Не прекалявайте с гримирането, просто използвайте цветове от тъмната гама. Керемидено-червено или вишнево червило са за предпочитане пред ярко червеното.

Направете си прическа. Мъжете намират за много привлекателни дамите с небрежно вдигнати коси, които разкриват извивката на шията. Ако решите да сте със спусната коса, фризирайте я така, че краищата на косата да обрамчват лицето ви.

Високите токчета са много сексапилни и правят краката да изглеждат по-дълги, но ако не се чувствате удобно или се затруднявате да ходите с тях, не ги носете. Няма нищо сексапилно в дама, което се криви и препъва на всяка крачка, по-скоро е комично. Голяма част от секси-излъчването идва от самоувереността на жената.

Използвайте съвсем малко парфюм, който да се усеща от околните, само ако се доближат близо до вас. Прекаленото количество или твърде силен аромат ще задушава и отблъсква мъжете, вместо да ги привлича.

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *