Как се връзва папионка?

Как се връзва папионка?

Папионката се смята за по-подходящ избор при официални случаи от вратовръзката, но много мъже я избягват, защото не знаят как да я вържат. Възрастният господин от видеото ще ви покаже как става това в пет стъпки:

  1. Първо нагласете папионката според размера на врата ви. За да знаете какъв е предварително може да изпробвате различни дължини и да изберете тази, която най ви приляга.
  2. Вдигнете яката на ризата си и сложете под нея папионката така, че двете краища да са равни; приберете яката и закопчайте ризата догоре.
  3. Направете един възел, стегнете добре и задръжте единият край нагоре, докато другия го прегънете, за да се образува едната страна на панделката. Помогнете си с пръстите на ръката, която държи другия край. Позиционирайте добре двете страни, за да бъдат равномерни и прехвърлете другата част върху вече прегънатата.
  4. Издърпайте леко прегънатата част напред, за да се оформи отзад лека примчица, през която да прокарате свободния край. Издърпайте го през примчицата настрани така, че да се оформи огледален вариант на предната част, направена от първия използван край на папионката.
  5. Накрай добре фиксирайте папионката така, че всички пластове да са равни и да стои стегнато.

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *