Как да си направим временна татуировка?

Как да си направим временна татуировка?

Ако харесвате татуировките, но не желаете да си направите такава или имате намерение да се татуирате, но не сте сигурни дали това е подходящото изображение, значи временната татуировка е идеалното решение за вас. Освен това, временните татуировки ще ви предоставят възможността да имате различни изображения на различни места по тялото всяка седмица, без това да остави дълготрайни последици върху вашия външен вид. Предлагаме ви идея, как да си направите перфектната временна татуировка, бързо и в комфорта на собствения ви дом.

Ще са ви необходими гланцирани листове за принтер и различни цветове мастило.

Изберете си изображение и при нужда коригирайте размера му. Принтирайте го на гланцираната хартия и внимателно изрежете изображението. Повторете контурите и попълнете с цветове по ваш избор.

Използвайте бръснач, за да отстраните окосмяването (ако има) на мястото, на което сте избрали да поставите татуировката и дезинфектирайте със спирт или афтършейф.

Внимателно притиснете подготвеното изображение към избраното място и задръжте така без да го местите за 10-15 минути. Предлагаме ви, вместо да се мъчите да държите, да си приготвите лепенки, с които да фиксирате татуировката.

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.