Как бързо да премахнете целулита с упражнения?

Как бързо да премахнете целулита с упражнения?

Ако целулита е проблем за вас, има няколко упражнения, които ще ви помогнат да се отървете по-бързо от него, но имайте предвид, че диетата има голямо влияние върху намаляването на целулита. Упражненията, които са представени тук, ще ви помогнат да отслабнете, ще тонизират мускулите ви и ще спомогнат да възвърнете еластичността на кожата си. Трябва да правите тези анти-целулитни тренировки най-малко 5 пъти на седмица!

Клякания и напади. Ако искате да премахнете целулита от бедрата си, трябва да извършвате движения нагоре. Кляканията и нападите са задължително условие за това. Опитайте се да правите рутинна тренировка най-малко  по един час всеки ден. Тези упражнения ще ви помогнат да стегнете мускулите си и да увеличите притока на кръв, което на свой ред ще детоксикира кожата ви. По този начин ще премахнете нежеланите мастни натрупвания и целулита.

Има още няколко изпитани упражнения за премахване целулита от бедрата. Повдигане на бедрата, където лягате на една страна и започвате плавно да вдигате и спускате бедрата, после се завъртате на другата страна и повтаряте с другия крак.

При „ритника на понито” заставате на колене и се подпирате с ръце на земята и започвате да редувате „ритници” назад като изпъвате докрай бедрата си.

При упражнението „председател” правите полу-клек и задържате в това положение, сякаш сте седнали на въображаем стол за известно време.

Друг добър лек срещу целулита е спринтът на интервали т.е. пробягване на последователни къси отсечки. Спринтът на интервали е чудесен начин да раздвижите мускулите на бедрата и прасците. Това намагнетизирва събраните в целулита токсини и ги премахва извън тялото.

Километрова разходка. Толкова просто, колкото звучи – ходенето е един от най-ефективните начини да останете във форма и да сте здрави. Ще изгубите куп мазнини, които са се натрупали през годините и ще се отървете от нежелания целулит само от ходене. Разхождайте се около километър всяка сутрин и вижте сами разликата.

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *