Съчетаване на панталони с обувки (за мъже)

Съчетаване на панталони с обувки (за мъже)

Със сигурност не всички мъже са запознати с подходящия подбор на долното облекло с правилния чифт обувки. Подобрете чувството си за стил и естетика със следните съвети:

С къси панталони

Времето се подобрява и решавате да излезете в свободното си време с къси панталони навън. Този вид облекло е подходящ само за свободен ден без официални събития, затова е добре да го съчетаете със също толкова лежерни обувки. За този случай са идеални обувките тип лодка и мокасини. Късите панталони се съчетават много добре и с кецове в класически стил. Еспадрилите са също вариант за много горещ ден, защото в тях краката ви ще дишат и ще се чувствате леко.

С дънки

Дънките се простират в категориите от много свободен стил до леко официален, всичко зависи от съчетанието. В последните години се наложи модата риза и сако в съчетание с дънки. Ако искате да наблегнете на такъв стил, прибавете към него обувки Tan Bucks или Blucher Mocs. За по-спортните и лежерни случаи можете да се спрете на най-обикновени маратонки или кецове.

 

С ежедневни панталони

С неофициални панталони като типа чино, можете да заложите на кларкове или кецове от набук в милитъри цветове или едноцветни бледи варианти. За по-официалните случаи можете пак да наблегнете на някой от спортните варианти обувки на Penny Loafers или Camp Moc.

    

С официални панталони

Тези съчетания са за случаите, в които обувате официални панталони в един цвят и носите по-раздвижена комбинация с риза и сако от различни цветове. Носете Longwing, Wingtip, Monkstraps, Brogued Captoes или Plain Toe Bluchers.

С костюм

Тук ще станем по-сериозни – нямате големи възможности за експерименти. Наложени са изчистените варианти Wholecuts, Medallion Toe Wholecut, Cap Toe Bals, Perforated Cap Toes Bals.

 

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.