Как да изберем подарък за 8-ми март в последния момент?

Как да изберем подарък за 8-ми март в последния момент?

Денят на жената, 8-ми март, наближава, а вие все още не сте решили с какво да изненадате своята майка или любима? Ето няколко идеи как да ѝ демонстрирате своята любов и уважение:

Купете картичка. Картичката е нещо, което тя ще може да запази за спомен, а също така ви дава възможност да напишете кратко поздравление към нея. Дори и да не ви остане време за подарък, задължително вземете картичка. Най-добре ще е, ако я изработите лично, но за това всеки трябва да прецени дали притежава нужните умения и време.  Огледайте се в къщи и вижте с какви материали разполагате като хартия, химикалки, цветни моливи, брокат и т.н., а може да използвате нейна снимка или снимка на двама ви заедно, за да направите вашата картичка! Ако имате възможност, купете цветя и закачете картичката за букета.

Вземете ваучер или карта-подарък. Това е едно чудесно решение за подарък в последния момент, защото ще ѝ позволи да си избере подарък по свой вкус, а също така ще покаже, че сте планирали изненада за нея. Много сайтове дават възможност за бързо закупуване на ваучери онлайн. Помислете какви са интересите ѝ и се насочете в тази посока. Харесва ѝ да пазарува? Вземете ваучер за любимия ѝ магазин, а ако не знаете кой магазин точно харесва просто ѝ вземете ваучер за някой мол, което ще даде възможност за избор от няколко магазина.

Можете да направите подаръка по-личен като вземете ваучер за двама за кино или СПА салон и да ѝ предоставите възможност да избере филма или процедурата, на която да отидете заедно.

Направете купони с обещания. Това са листчета с обещания за неща, които ще направите за нея. Вземете лист хартия и напишете какво конкретно ще направите за нея, за да я зарадвате или да ѝ помогнете. Ако искате да постигнете по-голям ефект, направете ги на компютър и ги принтирайте. Изрежете всяко листче, навийте го на руло и вържете с панделка. Обещанията може да включват: оправяне на леглото всяка сутрин, правене на сутрешното кафе през следващата седмица, изхвърляне на боклука, поемане на грижата за децата или по-малките братя и сестри, за да може тя да излезе с приятели, приготвяне на празнична вечеря за 8-ми март, приготвяне на закуска,  поемане на част от нейните домакински задължения и т.н., важното е тя да се почувства обичана, обгрижена и щастлива!

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.