Как да инсталираме приложение с GPS проследяване?

Как да инсталираме приложение с GPS проследяване?

Почти всеки първокласник има мобилен телефон, за да може при нужда да се свърже с родителите си. Но въпреки това, много родители не се чувстват спокойни, когато не знаят със сигурност къде се намират децата им. Ето едно предложение как да използваме мобилните телефони на децата си, за да можем да видим къде се намират по всяко време.

В интернет пространството има изобилие от безплатни приложения за мобилни телефони, които използват вградения във всеки телефон GPS, за да локализират местоположението му. Просто напишете в лентата за търсене “GPS проследяване” и направете своя избор. Изтеглете приложението и въведете своите данни – име, парола за достъп, телефонен номер, имейл и снимка. Приложението ще ви предложи да добавите членовете на семейството си. Приемете и въведете телефонните номера на хората, с които искате да поддържате връзка. Те ще получат покана да изтеглят приложението на своите телефони.

Ако детето ви е малко и не може да се справи, вземете апарата му и инсталирайте същото приложение като приемете поканата. Въведете неговите данни и снимка, домашен адрес и този училището, както и други места, които често посещава.

Този вид приложения са много полезни, не само защото ще можете да виждате къде е детето ви, а и ще получавате съобщение, когато се прибере в къщи. Съществуват и допълнителни функции като “Паник бутон”, който при натискане изпраща предупреждение до всички членове на групата. Също така ще можете да използвате приложението, за да намерите телефона, ако детето го изгуби или забрави някъде.

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *