Как да украсим торта за рожден ден?

Как да украсим торта за рожден ден?

image70Тортата е кулминацията на тържеството за рождения ден. За самата направа на тортата има хиляди рецепти, както и готови блатове и кремове, затова само ще ви посъветваме да се съобразите с предпочитанията на рожденника – шоколадова, сметанова, с плодове и т.н. Добре, направили сте невероятно вкусна торта, но как да стане и красива? Можете да направите страхотна украса, с която да впечатлите всички и то съвсем лесно.

 

 

 

При изобилието от декорации и глазура просто изберете цвят по ваш вкус от боите за хранителни продукти и ги прибавете към тестото или сметаната. Следвайте инструкциите на конкретния боядисващ продукт и в отделни купички направете различните цветове.

 

С помощта на шприц (ако нямате, използвайте увито като конус пликче и му отрежете връхчето) започнете да рисувате по тортата.

 

Началото поставете отстрани, така че докато стигнете централната горна част вече ще сте придобили увереност и ще сте се поучили от някоя и друга грешка. Не се вманиачавайте, просто развихрете фантазията си и се забавлявайте!

 

Можете да нарисувате фигури, да напишете думи, да добавите плодове и т.н. Може да използвате всичко, от бонбони до дребни играчки, за да завършите декорацията. Добавете и захарните топчета, цветни пръчици или фигурки. Само трябва да внимавате да не стане претрупана! Изберете си тема и се придържайте към нея.

 

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *