Позитивите на това да сте сами на Св. Валентин

Позитивите на това да сте сами на Св. Валентин

bubble-bath1. Ще се погрижите за себе си

Колкото и егоистично да звучи единствената любов завинаги е тази към собственото ви Аз, вие ще бъдете в своята компания за вечността – в настоящето, бъдещето, старостта и след смъртта. Защо да не се поглезите? Направете си вана, слушайте музика, хапнете нещо любимо –вие можете да си го позволите, защото изобщо не ви пука за това дали ще наддадете и дали някой ще ви хареса по бельо. Гледайте филмов жанр, който вие харесвате, а не някой наложен от друг.

2. Времето е само ваше

Не е нужно да се извинявате на никого, можете да правите всичко, което ви прави щастливи. Никой не ви притежава и вие не искате да притежавате.

3. Спестявате пари

Не харчите пари за подаръци, вечери, специално облекло и други.

4. Флиртувате свободно

На този ден можете да флиртувате с когото си поискате и за това не е нужно да давате обяснения.

5. Ще прекарате времето си с хора, на които наистина държите

За разлика от влюбените, вие ще се насладите на компанията на приятелите си, роднините или децата. Това са хората, които е по-малко вероятно след месец да скъсат с вас и които не се интересуват как изглеждате, а какво носите в сърцето си.

6. Знаете как да бъдете щастливи в собствената си компания

Уверяваме ви, че това е много трудно за една голяма група от хора, които имат постоянна нужда от това някой да осмисля живота им. Вие сте намерили смисъла в себе си, имате своя посока и не се страхувате от самотата, дори не можете да я наречете така, защото не се чувствате самотни.

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.