Как да поканиш момиче на танц?

Как да поканиш момиче на танц?

Ако по природа си твърде срамежлив или просто не знаеш какво да изречеш, когато каниш момиче на танц, тези съвети могат да ти помогнат. Обикновено жените харесват мъжа да поема инициативата за създаване на близост, въпреки че те са тези, които го приласкават с поглед. Поканата за танц демонстрира именно готовността ти да поемаш риск, увереността в собствения чар и способността да си тръгнеш с достойнство, независимо от отговора на другата страна.

В името на сигурността е добре да се ориентираш дали избраната жена има партньор, който я придружава. Но дори и в този момент да е сама, тя може да очаква приятеля си или да не желае контакт с други мъже, което повишава възможността да получиш отказ. Най-ефикасният начин е и най-простият – попитай я. Отиди при момичето и кажи нещо съвсем общо, например: „Това е любимият ми клуб, ти често ли идваш тук?” или ѝ направи комплимент. Много момичета отделят дълго време и внимание за външния си вид, затова ѝ покажи, че си впечатлен от нея. После попитай с кого е дошла и ако отговори, че е само с приятели, поискай разрешение да танцувате заедно.

Заведи я до дансинга и се усмихни. Кажи нещо, което да я разсмее, може би и тя е притеснена точно колкото теб. Ако забележиш приятелките ѝ да ви наблюдават и да се кикотят, не се обиждай или ядосвай, просто това е техният начин да покажат одобрението си. Дай ѝ прегръдка, когато танцът свърши. Увери я, че си си прекарал страхотно. Тя вероятно ще каже същото.

Преди да я поканиш на следващ танц, остави ѝ малко време за себе си. Момичетата не харесват момчета, които ги обсебват и това може да доведе до отхвърляне. Същевременно не изчаквай повече от две-три песни, за да я поканиш пак, иначе може да си помисли, че си загубил интерес.

Запомни– “НЕ” означава “НЕ”. Ако тя каже, че не те харесва или не желае да танцува с теб, просто си тръгни с гордо вдигната глава. Нищо не отблъсква момичетата толкова много, колкото отчаян досадник, който не ги оставя на мира. Пък и момче, което знае да губи с достойнство, е момче, което привлича момичетата, а и заслужава уважение от другарите си.

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.