Как да танцуваме сексапилно?

Как да танцуваме сексапилно?

image39Танцът е един от начините да изразите своята чувственост; често тези, които танцуват добре, са и добри любовници. И все пак, не всеки се чувства удобно, когато танцува, особено ако е убеден, че е с два леви крака и без чувство за ритъм. Е, сега е времето да се уверите в обратното – всеки може да се научи да танцува и това е преживяване, на което си заслужава да се насладите, особено ако го споделите с любим човек.

За да може, когато отидете на дискотека или клуб, вече да сте придобили увереност, трябва да сте танцували вкъщи пред огледалото. Когато танцувате сами пред огледало, това ви дава две предимства – няма от какво или от кого да се притеснявате и имате възможност да наблюдавате движенията си и да прецените кои изглеждат добре и кои трябва да избягвате.

Започнете като изберете музика, която ви харесва и ви кара да се чувствате секси.  Добрият танц идва от сърцето и е израз на емоциите, които ритъмът на музиката предизвиква. Просто почувствайте музиката и се отпуснете.

image41За да получите първоначален тласък на увереност и координация, научете някои движения от секси танц. Има танци, които се смятат за по-секси от други като самба, салса, танго или научете движения от испански или индййски танц, те също са много съблазнителни.  Ако желаете, може да се запишете на курсове по танци или да се възползвате от невероятното изобилие от онлайн уроци и да се упражнявате у дома. Избягвайте резките движения и подскоци – когато се изпълняват от професионални танцьори изглеждат добре, но вие не сте такива и е много вероятно да отблъснете, вместо да привлечете погледа.

Ако се притеснявате да не се изложите пред приятелите си, отидете в клуб, където не познавате никой. Ако наоколо всички са непознати, на кого му пука за мнението им? А когато се отпуснете и започнете да танцувате, може да откриете, че вашия танц предизвиква възхищение, а не – подигравки.

Ключът към сексапилния танц е да се отпуснете. Поспрете и се отпуснете и нека тялото ви да се движи в ритъма на музиката. Напрегнатия танцьор изглежда вдървен, неудобно му е и сякаш всеки момент е готов да побегне. Също така е важно да носите удобни дрехи. Ако не можете да се движите спокойно в дрехите си или постоянно се притеснявате, че нещо ще се смъкне или оголи, ще ви бъде невъзможно да се отпуснете.

image36

Когато танцувате, съобразявайте се с хората около вас, повечето места са претъпкани, а никак не е секси блъскането и бутането в другите. Концентрирайте се върху вашия любим/а, сексапилът произтича от връзката между вас двамата. Наслаждавайте се на движенията и не забравяйте да се усмихвате, усмивката може да ви накара да изглеждате много секси!

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *