Как да уголемите бюста си чрез хранене?

Как да уголемите бюста си чрез хранене?

Като основен виновник за малката гръдна обиколка учените посочват завишеният тестостерон в женския организъм. Следвайки тази логика, можете да направите опит да подпомогнете ако не растежа, то поне по-доброто състояние на вашите гърди само с чиста и безвредна храна, ако още има такава на пазара. Не очаквайте чудеса, ала не се и плашете – за разлика от всеки друг метод няма да боли и определено не ще съжалявате. Тъй като не можете да сте сигурни в хормоналните си нива, е препоръчително да си направите тест, за да не нарушите хормоналния си баланс.

На първо място можете да контролирате нивата на тестостерон с консумация на плодове, зеленчуци и зърнени храни. Определено ви се иска поне веднъж вафлите и шоколадите да укажат положително въздействие, но за съжаление пак се налага да ядете зарзават. Какво да се прави, като ни е създавала природата не е имала предвид, че ще живеем на въглехидратни бомби и ще подминаваме с презрение пластмасовия щанд в супермаркета. Ако искате здраво тяло, ще се наложи да се ровите постоянно за някой недокоснат от лабораторни машинации плод или зеленчук. А като се казва “зърнени храни”, това в никакъв случай не предвижда бял хляб, то в него има ли зърно изобщо?

colored fruit vegetable composition isolated on white

Зеленийките от вида на зелето, спанака, копривата и други ще подобрят тъканите на гърдите.  Заедно с цялата зеленчукова група те предотвратяват и появата на стрии в следствие на евентуално нарастване на бюста.

Екстрактът от плодовете на американска палма (сереноа репен) ще предотврати и подобри състоянието при атрофия на млечните жлези, а ще подпомогне уголемяването на гърдите.

Освен че трябва да се намалят нивата на тестостерон и да се подобри тъканта на гърдите, за уголемяването ще помогне повишаването на женските хормони и по-точно на естрогените. Много храни се оказват полезни в това начинание, да видим:

Пилешкото месо повишава произвеждането на естрогени в организма, а съдържащите се в семената на копъра флаваноиди предотвратяват развитието на естроген-зависими ракови образувания.

flaxseedСред богатите на естрогени храни са следните продукти:

Плодове: ябълки, череши и сливи;

Зеленчуци: цвекло, моркови, краставици;

Зърнени храни: ориз, пшеница, ечемик;

Семена: ленено и слънчогледово, семена от копър;

Подправки: магданоз, чесън, детелина.

Влияние в хормоналният баланс оказват и фитоестрогените, тях можете да ги намерите в:

Соеви кълнове, чесън, листовидни зелени зеленчуци, тиква, зелен боб; в плодовете – праскова, ягода, малина и диня; в ядките – шам-фъстък, орехи, кашу, кестен; а също и в червено и бяло вино, зелен и черен чай.

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *