Как да изненадаме любимия за Св. Валентин?

Как да изненадаме любимия за Св. Валентин?

image141Забравете за стоките, предлагани на масовия пазар. Стойте далеч от безвкусните червени сърца, бонбоните и плюшените мечета. Покажете на любимия си човек, че Св. Валентин не означава само скъпи подаръци и цветя. Това е празник, на който да изразите любовта си един към друг и да покажете на половинката си колко много означава той/тя за вас!

Помислете какви са предпочитанията на партньора ви: даали се разтапя под звуците на любимата си музика или обожава романтични филми, дали обича спорта или културните мероприятия? Изберете област, която допада и на вас, за да се насладите заедно на този ден.

Преценете дали ще имате възможност да направите домашна вечеря или ще поръчате готова храна.  Да приготвите храната сами е за предпочитане, не само защото ще покажете на любимия/любимата си, колко много сте се старали, за да го/я зарадвате, но също така ще можете да внесете приятни и романтични елементи във вечерята. Например може да аранжирате салатата във форма на сърце или да изрежете филийките по този начин. Купете вино. Помислете и за десерта – кое е любимото лакомство на партньора ви.

image138

image137Създайте романтично настроение още от сутринта. Изпращайте на любимия кратки съобщения през деня. Например „Много те обичам”, „Ти си най-прекрасният подарък за мен” или „Нямам търпение да те видя довечера”.

Хубавият подарък не е скъпият подарък, а този, който показва любовта ви. Едно стихотворение, написано от вас или фотоколаж на вас двамата ще трогнат много по-дълбоко сърцето на любимия. Бъдете креативни. Страхотният подарък може да не е предмет, а изживяване – например ваучер за масаж, да скочите заедно с бънджи или романтичен уикенд за двама.

image140Изненадай я/го! Половинката ви може да знае, че планирате нещо, но не споделяйте всичко, което сте намислили. Направете малка изненада – изпратете ѝ цветя на работното място или му напишете сладки любовни бележки, които да насочват след като се прибере у дома към банята например.

Кажете на любимия защо е толкова специален за вас. Прескочете клишетата и искрено споделете чувствата си.  Изпълнете думата „ЛЮБОВ” със съдържание!

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *