Как да правим телефонен секс?

Как да правим телефонен секс?

image127Сексът по телефона е чудесен начин да разнообразите сексуалния си живот, независимо дали го правите, защото партньора ви е далеч, още не сте готови за реален полов акт или просто искате да опитате нещо ново. За да имате наистина удовлетворяващ телефонен секс, трябва да се отпуснете и отървете от задръжките, независимо от първоначалното стеснение.

Изберете време, когато и двамата  сте сами и ще може да говорите безпрепятствено и без притеснения. Ако за вашия партньор телефонният секс е нещо ново или и двамата се чувствате несигурни, обмислете варианта да му/ѝ изпратите тази статия  и да я обсъдите заедно.

Ще бъде трудно да се забавлявате, ако се чувствате напрегнати и уморени. Преди да се обадите се погрижете да сте отпуснати и настроени на еротична вълна, затова направете необходимото, за да се почувствате удобно и секси. Може да полежите в леглото известно време с чаша вино, да си пуснете приятна музика, да запалите няколко ароматни свещи, да вземете вана или душ, да облечете секси бельо и да приложите ред други релаксиращи за вас методи.

image128

Веднъж започнали разговора, знайте, че няма указания или правила в секса. Да, ниският тон на гласа и тежкото дишане помагат, но не се насилвайте, ако това е неестествено за вас. По-добре ще се чувствате, ако говорите с нормален за вас тон и дишате спокойно, отколкото да се опитвате да подражавате на клишираните представи за телефонния секс.

Началото е най-трудната част, особено ако ви е за пръв път. Започнете със случайна тема, представена с еротична нотка. Изберете такава, за която ви е лесно да говорите, но има потенциала да се преобразува в нещо повече – например колко ви липсва дадения човек и колко много бихте искали да е при вас точно в този момент; съответно – какво бихте правили, ако бяхте заедно; опишете с какво сте облечени.

image124

Можете плавно да преминете към разговор за секс след като сте си признали колко много копнеете един за друг и какво желаете да правите заедно. Започнете описанието бавно и с подробности, например: „първо ще махна ластика от косата си и ще я разпилея по възглавницата…” или „разкопчавам копчетата на ризата си едно по едно”. Идеята е да създадете визуален образ у партньора си, толкова ясен и реален, сякаш сте пред него.

Мастурбацията и достигането на оргазъм са отлично допълнение към телефонния секс, но в никакъв случай не са крайната цел. Не се чувствайте зле ако вие или партньора ви не достигнете до оргазъм. Мислете за това като за „черешката на тортата”, а не като за условие за успех.

image129

Моментът, в който ще решите дали да спрете, зависи от вас. Достигането на оргазъм не е причина да прекъснете обаждането, а дългото му очакване не оправдава умората от един продължителен разговор. Някои хора прекратяват разговора, щом дишането им се нормализира, а други предпочитат да говорят още дълго след това. Важното е, преди да приключите еротичната комуникация, партньорът ви да разбере колко сте удовлетворени.

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *