Как да правим по-добър секс?

Как да правим по-добър секс?

Забелязвате, че от известно време сексът не е толкова удовлетворяващ за вас или се притеснявате, че партньора ви не му се наслаждава? Без значение каква е причината, да подобрите техниката си в леглото съвсем не е толкова трудно. Опитайте тези стъпки за подобряване на сексуалния ви живот:

1. Обичайте тялото си

image122

Първата и най-важна крачка е да приемете тялото си каквото е! Притесненията за една или друга част от тялото ви могат да отнемат цялото удоволствие от секса. Запомнете, че партньорът ви желае именно вас! Не се опитвайте да промените тялото си, за да отговаря на общоприетите норми за красота; променете  или прикрийте само това, което предизвиква у вас най-голям дискомфорт. Започнете ли да харесвате тялото си, веднага ще се подобри значително сексуалният ви живот.

 

2. Разговаряйте с партньора си

image119 Вашият партньор не може да чете мисли, затова ако има нещо конкретно, което липсва или ви притеснява в секса, важно е да говорите с партньора си за това. Ако чувствата ви са взаимни той/тя ще уважи вашите нужди. Вие също трябва да се поинтересувате какво харесва той/тя. Когато правите секс обръщайте внимание на реакциите на партньора си. Например ако трепне, спрете и се уверете, че не е от болка; ако издава стенания на удоволствие, повторете направеното движение.

3. Правете разлика между реалния живот и порно индустрията

Отървете се от порно стереотипите. Еротичните филми се заснемат за да удовлетворят дадена естетика, но това, което изглежда добре пред камера, не означава, че гарантира удоворствието. Режисьорите не се интересуват от удоволствието на актьорите, за които това е само професия. Този бизнес е като оранжерийно цвете, което има привлекателен вид, но няма аромат и увяхва много бързо.

4. Сексът не е спринт

Наслаждавайте се на всяка минута и не пропускайте любовната игра. Не превръщайте секса в серия от механични движения. Изследвайте цялото тяло на партньора ви, отделете повече време за целувки и ласки. Жените обичат любовната игра, защото им помага да се настроят, докато мъжете са „готови да скочат”,  понякога нетърпението пречи на удоволствието.

5. Поощрявайте любимия

image120

Не пестете комплиментите. Вашият партньор трябва да знае, какво ви е харесало най-много. Не се притеснявайте да кажете, когато изпитвате удоволствие, както и да покажете на другия, че го желаете.

6. Отворете сетивата си

Не се страхувайте от експериментирате с нови неща. Може да посетите секс магазин и да разгледате играчките. Нищо не казва „сбогом монотонност” както копринена превръзка за очите, закачливо бельо или пухкави белезници. Развихрете въображението си, много хора имат специфични фантазии, които се притесняват да споделят с партньора си. Престрашете се да споделите своята и я изживейте заедно.

fluffy handcuffs

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *