Как да си направим очила по свой вкус?

Как да си направим очила по свой вкус?

Дали заради силното слънце или поради проблеми с очите, много от нас носят очила. Но защо да не ги превърнем в уникални аксесоари, които да изразяват собствения ни стил? Ето една идея как да се сдобиете с оригинални и неповторими очила.

 Изберете украсата за рамките – мъниста, пъстри камъчета, топчета, пера, верижки или каквото роди въображението ви. Подберете обикновени очила, за слънчевите е препоръчително да имат ултравиолетова защита. Вземете моментно лепило и сте готови за действие!

 

Започнете от едната рамка, после преминете към другата и накрая, ако желаете, украсете рамката около стъклата. Важно е да поставяте по малко лепило върху всеки елемент, за да не излиза то навън и да зацапва видната повърхност. Проявете търпение и поставяйте елементите един по един, притискайте ги внимателно и изчаквайте да се закрепят добре, преди да се захванете със следващите.

Внимавайте да не попадне лепило по пантичките на очилата, уверете се също така дали украшенията няма да пречат при сгъването и разгъването им.

Тази техника може да се приложи и при други аксесоари!

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published.