Как да планираме среща?

Как да планираме среща?

 

Срещнахте някого чудесно – сега е време за забавление! Запознаването може да бъде вълнуващо преживяване, особено в началото. Страхотна среща обикновено е добре планирана и от двамата. Независимо дали планирате дадена среща или просто се готвите да излезете, не забравяйте да сте любезни, уверени и внимателни!

 

 

1. Изберете дейност, която и двамата  харесвате. Ако отговаряте за планирането, трябва да имате предвид някои предложения, преди да  се съгласите. Независимо дали става въпрос за първа среща, говорете с другия човек за нещата, които биха искали да направят и да се хапнат.

– Помнете, че излизате заедно.

– Помислете за дейности, за които не само вие се наслаждавате.

– Ако все още се опознавате, не забравяйте да планирате нещо, което ви позволява да говорите. Вечеряйте в тих ресторант или отидете на открито.

– След като срещата е планирана, уверете се, че и двамата знаете какво ще направите, за да можете да планирате вашето облекло.

IMAGE-1

 

   
 1. Изберете отлична дата и час.Не планирайте в последната минута.

– Не предполагайте, че вашата среща ще безплатна в петък вечер.

– Ако това е първата среща, имайте ясен начален и краен час. По този начин няма да останете в неприятно положение твърде дълго, ако нещата не вървят добре.

 

3 . Мисли творчески. Щом познавате интересите на човека с който ще се виждате, можете да планирате нещо неконвенционално, което ще ви разведри по хубав начин. Не забравяйте, че може да ви е необходимо допълнително време, за да планирате, ако правите нещо специално.

– Отидете на екскурзия или отидете на плажа, ако харесвате дейности на открито.

CIjOd9kUEAArhOw

 

 

 1. Планирайте резервните дейности. Излизането на брънч може да бъде достатъчно за страхотна среща

– Потърсете барове или кафенета в района. Предложете да си вземете напитка, за да поддържате разговора.

-Бъдете готови да импровизирате. Независимо от планирането си, нещата не винаги действат както си си представял.

– Обърнете внимание на срещата ви. Не използвайте мобилния си телефон, освен ако не е абсолютно необходимо.

– Бъдете точни. Закъснението показва, че не спазвате уговореното време.

 

5.

  • . Забелязвайте гласа  и езика на тялото на съсеседника си. Тези знаци могат да ви уведомяват, ако има нещо нередно.
  • Ако датата Ви изглежда неудобна по някаква причина, опитайте да промените обекта или да предложите промяна на активността.
  • Облечете се по подходящ начин.
  • Важно е да се чувствате комфортно. Не носете нещо, което не отговаря на вашия личен стил или ви затруднява да се движите.

 

6.

 • Бъди себе си. Добрата среща означава, че и двамата се забавлявате добре.
 • Запознаването може да предизвика тревожност, но трябва да се отпуснете, за да се забавлявате добре. Усмихнете се и се насладете на мига.
 •  Ако наистина не се забавлявате добре, можете да опитате да кажете нещо като: „Не се чувствам толкова страхотно, мисля, че скоро ще тръгна.“
 • Имайте добри разговори. За да имате добър поток от разговор, уверете се, че и двамата имате еднакво време за говорене. Не задавайте твърде много въпроси  и не говори само за себе си! Задавайте въпроси за неговите/нейните  хобита, цели или преживявания.

Blind-Date-980x599

 

7.

 • Слушайте активно. Активното слушане е страхотно умение, покажете, че слушате събеседника си, като се изправите срещу него или нея и го гледате в очите. Не проверявайте телефона, докато другият говори. Устно потвърдете, че слушате, като повтаряте това, което е било казано или поставете на пауза преди да отговорите.
 • Бъдете романтични. Направете нещо флиртуващо като докосване на ръката или рамото на човека. Споделете десерт или закуска като начин да покажете интимност и интерес.
 • Използвайте езика на тялото, за да ги уведомите, ако искате целувка.

46f11256b822166fcbe01a5ab6e0c2ae

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>