Как да пушите от бонг?

Как да пушите от бонг?

Бонг, известен също като водопровод, често се възприема като върха на колекцията от принадлежности за пушачи. Те обикновено са изработени от красиви стъклени дизайни в сложни цветове и форми, но могат да бъдат направени от акрил, бамбук и керамика. Пушенето от бонг е различно от пушенето от тръба или от хартия за валцуване поради голямата димност, която камерата може да задържа. Следвайте стъпките по-долу, за да научите как да пушите от бонг, без да се притеснявате.

261818-35-_black_-_08__2

 

 

1. Сипете в  бонга  вода. Сипете достатъчно, така че стъблото да е потопено в около 1/2 до 1 инч от водата. Водата ще влезе от горната част на камерата, цилиндричната тръба, от която също вдишвате дима.

Ако има твърде много вода във вашия бонг, тя ще се пръсне нагоре и вероятно ще се появи в устата ви или ще замръзне веществото, докато вдишвате.

Избягвайте тази ситуация, тъй като бонг водата може да бъде изключително неприятна, когато пръска в лицето ви.

Добавете лед към камерата на бонг, за да охладите дима, докато се издига през камерата. Някои пушачи твърдят, че това прави дима да се чувства по-гладък, докато вдишвате.

what is an ice bong

 

2. Опаковайте купата на вашия бонг с вашето вещество за пушене. Повечето купички са подвижни и действат като въглехидрати за вашия бонг, който ще трябва да премахнете по-късно в процеса на пушене, за да изчистите дима.

   

Опаковайте купата пълна точно под ръба на купата с раздробената или разчленена субстанция.

Избягвайте опаковането да бъде твърде малко, тъй като много малките мелници  не могат да се засмукват  и обратното, ако презаредите купата, може да я запушите и да предотвратите преминаването на въздуха.

whats_on_your_bowl_concentrated_weed_wax_hash_bubble_honey_oil_thcfinder

 

 

 

3, Поставете устата си в горната част на камерата. Устните ви трябва да попаднат в ръба на мундщука, а не около него.

Уверете се, че устата ви е здраво притискана в мундщука, за да избегнете изпускането на въздух, докато пушите.

 

4.  Запалете веществото си, докато едновременно вдишвате. Задръжте запалка  на веществото в купата, докато вдишвате през устата си с устните си от вътрешната страна на камерата. Можете да освободите огъня веднага щом веществото започне да свети червено, което се нарича „cherried“ поради червения оттенък.

tumblr_nesp5fVhmr1r7gljno1_500

 

 

 

5.Дръжте дима в белите дробове в продължение на няколко секунди, след което издишайте напълно

images

 

 

 

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>