Как да бъдем секси, без това да е пошло?

Как да бъдем секси, без това да е пошло?

Границата между сексапилното и вулгарното облекло е много тънка, но ако искате да изглеждате красиви и секси, трябва да знаетe как да не я прекрачвате.

i121 i122

Носете дрехи, които са по тялото и очертават фигурата ви, но да не са прекалено тесни и впити, както и прекалено къси. Спомнете си и златното правило за показване на плът: открити крака – прикрит бюст и рамене, и обратното: подчертан бюст или открит гръб – покрити крака.

Сложете по-тъмна версия на ежедневния си грим. Не прекалявайте с гримирането, просто използвайте цветове от тъмната гама. Керемидено-червено или вишнево червило са за предпочитане пред ярко червеното.

i127

Направете си прическа. Мъжете намират за много привлекателни дамите с небрежно вдигнати коси, които разкриват извивката на шията. Ако решите да сте със спусната коса, фризирайте я така, че краищата на косата да обрамчват лицето ви.

i128

Високите токчета са много сексапилни и правят краката да изглеждат по-дълги, но ако не се чувствате удобно или се затруднявате да ходите с тях, не ги носете. Няма нищо сексапилно в дама, което се криви и препъва на всяка крачка, по-скоро е комично. Голяма част от секси-излъчването идва от самоувереността на жената.

i126

Използвайте съвсем малко парфюм, който да се усеща от околните, само ако се доближат близо до вас. Прекаленото количество или твърде силен аромат ще задушава и отблъсква мъжете, вместо да ги привлича.

   

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *