Как да изберем градински мебели?

Как да изберем градински мебели?

Искате да се възползвате от външните пространства на дома си, но не можете да решите какви градински мебели да купите? Тези тераси, вътрешни дворове и веранди стават още по-комфортни с удобства като външна кухня или барбекю, затова трябва да инвестирате в подходящо обзавеждане, което да е достатъчно удобно. Има много фактори, за които да помислите, преди да подходите към закупуване градински мебели.

Определете своя разходен лимит. Наличието на определен бюджет ще ви съсредоточи върху мебелите, които отговарят на възможностите ви. Освен това при наличието на по-стеснен финансово асортимент ще е много по-лесно да направите своя избор.

i59

Помислете за вашите нужди, преди да започнете да разглеждате различните модели. Ако обичате да се забавлявате и да се събирате с приятели, ще се нуждаете от много места за сядане и евентуално от комплекти за хранене. Ако предпочитате тихите почивни дни, няколко стола или шезлонг и масичка ще са ви напълно достатъчни.

i58

Помислете за издръжливостта и качеството на градинските мебели. Мебелите, предназначени за престой на открито са много по-скъпи и съответно по-здрави от градински мебели, предназначени да се ползват в закрити пространства, като веранда, например.

i60

Добра идея е да измерите терасата или вътрешния двор и да вземете мерките с вас до магазина или склада. Наистина, градинска мебел от ракита е красива, тя е доста по-обемиста от  алуминиевите или пластмасови мебели и заема повече площ.

Проверете качеството на мебелите преди да ги платите. Разгледайте внимателно мебелите и проверете за видими следи от разкъсване или счупване.

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *