Как да правим телефонен секс?

Как да правим телефонен секс?

image127Сексът по телефона е чудесен начин да разнообразите сексуалния си живот, независимо дали го правите, защото партньора ви е далеч, още не сте готови за реален полов акт или просто искате да опитате нещо ново. За да имате наистина удовлетворяващ телефонен секс, трябва да се отпуснете и отървете от задръжките, независимо от първоначалното стеснение.

Изберете време, когато и двамата  сте сами и ще може да говорите безпрепятствено и без притеснения. Ако за вашия партньор телефонният секс е нещо ново или и двамата се чувствате несигурни, обмислете варианта да му/ѝ изпратите тази статия  и да я обсъдите заедно.

Ще бъде трудно да се забавлявате, ако се чувствате напрегнати и уморени. Преди да се обадите се погрижете да сте отпуснати и настроени на еротична вълна, затова направете необходимото, за да се почувствате удобно и секси. Може да полежите в леглото известно време с чаша вино, да си пуснете приятна музика, да запалите няколко ароматни свещи, да вземете вана или душ, да облечете секси бельо и да приложите ред други релаксиращи за вас методи.

image128

Веднъж започнали разговора, знайте, че няма указания или правила в секса. Да, ниският тон на гласа и тежкото дишане помагат, но не се насилвайте, ако това е неестествено за вас. По-добре ще се чувствате, ако говорите с нормален за вас тон и дишате спокойно, отколкото да се опитвате да подражавате на клишираните представи за телефонния секс.

Началото е най-трудната част, особено ако ви е за пръв път. Започнете със случайна тема, представена с еротична нотка. Изберете такава, за която ви е лесно да говорите, но има потенциала да се преобразува в нещо повече – например колко ви липсва дадения човек и колко много бихте искали да е при вас точно в този момент; съответно – какво бихте правили, ако бяхте заедно; опишете с какво сте облечени.

image124

Можете плавно да преминете към разговор за секс след като сте си признали колко много копнеете един за друг и какво желаете да правите заедно. Започнете описанието бавно и с подробности, например: „първо ще махна ластика от косата си и ще я разпилея по възглавницата…” или „разкопчавам копчетата на ризата си едно по едно”. Идеята е да създадете визуален образ у партньора си, толкова ясен и реален, сякаш сте пред него.

Мастурбацията и достигането на оргазъм са отлично допълнение към телефонния секс, но в никакъв случай не са крайната цел. Не се чувствайте зле ако вие или партньора ви не достигнете до оргазъм. Мислете за това като за „черешката на тортата”, а не като за условие за успех.

image129

Моментът, в който ще решите дали да спрете, зависи от вас. Достигането на оргазъм не е причина да прекъснете обаждането, а дългото му очакване не оправдава умората от един продължителен разговор. Някои хора прекратяват разговора, щом дишането им се нормализира, а други предпочитат да говорят още дълго след това. Важното е, преди да приключите еротичната комуникация, партньорът ви да разбере колко сте удовлетворени.

   

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *